Φυσικά υλικά για φυσικό ύπνο!

Μαζί με την τεχνογνωσία, για την ποιότητα ενός στρώματος βασικό ρόλο παίζει και η επιλογή των υλικών. Γι’ αυτό και φροντίζουμε διαρκώς να ενημερωνόμαστε για κάθε καινούργιο υλικό, αλλά και να ερευνούμε επιμελέστατα τις πιο κατάλληλες πηγές. Έτσι, εξασφαλίζουμε πάντα άριστης ποιότητας υλικά από το εξωτερικό – κυρίως την Ιταλία, που φημίζεται διεθνώς στον τομέα αυτό. Eπίσης, καθε υλικό που χρησιμοποιούμε φέρει και το ίδιο εγγύηση ποιότητας ΙSO 9001.
Η επεξεργασία τους και η αρμονική τοποθέτησή τους γίνεται από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα με την επίβλεψη των ανθρώπων μας, που έχουν ολοκληρωμένη κατάρτιση καθώς και πολυετή εμπειρία στο στρώμα. Γνωρίστε τα υλικά και τις ιδιότητές τους και απολαύστε τη σιγουριά και την ασφάλεια που σας παρέχουν.

φύκια Aloe Vera βαμβάκι 3D
κάκτος μαλί καμήλας τρίχες αλόγου ίνες καρύδας
μαλί latex talalay sisal κασμίρ
Φυσική ίνα που προέρχεται από το λινάρι, ένα από τα αρχαιότερα κλωστικά φυτά. Λόγω της φύσης της ίνας, το λινό φημίζεται για την εξαιρετική του αντοχή στο χρόνο και είναι ανθεκτικό σε προσβολές από μύκητες και μικροοργανισμούς. Το λινό είναι ελαφρύ υλικό που αναπνέει, είναι πολύ δροσερό επειδή έχει τη δυνατότητα να απορροφά και να απελευθερώνει υγρασία και είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητά του.
Το μαλλί καμήλας με την απαλή υφή του, έχει την ικανότητα να ρυθμίζει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας ώστε να προσφέρει ιδανικές συνθήκες ύπνου. Επιλέξτε το στο στρώμα σας και απολαύστε την πολυτέλεια και την αναζωογονητική αίσθηση που σας προσφέρει.
Το κασμίρ είναι παγκοσμίως γνωστό για την εξαιρετική του ποιότητα και την βελούδινη υφή του. Προέρχεται από το τρίχωμα της κατσίκας από το Κασμίρ και είναι το πιο μαλακό, ελαφρύ και ζεστό φυσικό υλικό στην κατηγορία του. Το κασμίρ σας υπόσχεται μοναδική πολυτέλεια και απαλότητα κάθε βράδυ!
Οι μοναδικές ιδιότητες του μαλλιού, το καθιστούν ως ένα από τα πιο διαδεδομένα και ανθεκτικά υλικά της Στρωματοποιίας. Πρόκειται για φυσικό υλικό, επεξεργασμένο ώστε να αφαιρεθεί το λίπος του και να απαλλαχθεί από μύκητες και μικρόβια. Το μαλλί από τη φύση του, έχει την ικανότητα να διανέμει τον αέρα ισόποσα στο στρώμα και χρησιμοποιείται ευρέως επειδή είναι μονωτικό, ρυθμιστής της υγρασίας και θερμικά αγώγιμο, χαρίζοντάς σας έναν άνετο ύπνο, δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Ταυτόχρονα, λόγω της απαλής υφής και της ελαστικότητάς του, χαρίζει βελούδινο αγκάλιασμα στο σώμα. Η εξαιρετική του αυτή ποιότητα αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για ένα υγιές περιβάλλον ύπνου. Στη νέα σειρά στρωμάτων fresh by Imperial Strom, το μαλλί προβάτων συμπληρώνουν τα στρώματα με μαλλί καμήλας και κασμίρ.
Το βαμβάκι είναι ευγενές φυσικό υλικό, δημοφιλές για την απαλότητα, την αντοχή του και τη δροσερή αίσθηση που προσδίδει στον ύπνο. Η απορροφητικότητα και η ικανότητά του να αναπνέει συμβάλλουν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας, δημιουργώντας ένα υγιές και ευχάριστο κλίμα ύπνου. Το βαμβάκι που χρησιμοποιείται είναι αντιαλλεργικό, απαλλαγμένο από μύκητες, άκαρι και άλλους μικροοργανισμούς. Οι ιδιότητες του αυτές, καθιστούν το βαμβάκι απαραίτητο υλικό για τα εξαιρετικής ποιότητας στρώματα της σειράς fresh.
Το Latex Talalay είναι η υπέρτατη ποιότητα Latex. Κατασκευασμένο με πρωτοποριακή τεχνολογία έναντι των υπολοίπων latex, αποτελείται από εκατομμύρια μικροκυψέλες ώστε να αναπνέει και να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Η μοναδική του σύνθεση εγγυάται την αντοχή και τη διάρκειά του στο χρόνο. Είναι υποαλλεργικό και αντιμικροβιακό υλικό. Παράγεται σε πολλούς βαθμούς σκληρότητας, για να στηρίζει σωστά το κάθε σώμα και να επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Χάρη στην ελαστικότητά του, ακολουθεί τη γραμμή της σπονδυλικής στήλης, έχει πλήρη επαναφορά και χαρίζει μοναδικό αγκάλιασμα στο σώμα. Η εταιρία μας προμηθεύεται αποκλειστικά τη συγκεκριμένη ποιότητα Latex από το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής Latex Talalay στην Ευρώπη και διαθέτει καινοτόμα μηχανήματα επεξεργασίας και κοπής του, ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις. Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα και αίσθηση πολυτέλειας στα στρώματα της σειράς fresh με Latex Talalay και νιώστε την υπεροχή τους!
Το φυτό αλόη βέρα είναι παγκοσμίως γνωστό από την αρχαιότητα για τις καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητές του. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιείται ευρέως σε φαρμακευτικά προϊόντα. Τα στρώματα από aloe vera είναι πολύ ανθεκτικά και ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αέρα στο στρώμα, χαρίζοντάς δροσιά και αίσθηση αναζωογόνησης. Απολαύστε τα σημαντικά πλεονεκτήματα της aloe vera με τη σειρά fresh και βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας.
Τα φύκια που τοποθετούνται στα στρώματα της σειράς fresh περιέχουν ωφέλιμα χαρακτηριστικά, όπως ιώδιο, μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά. Ενδείκνυνται για την προστασία από αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.
Η αλογότριχα χρησιμοποιείται στα στρώματα fresh χάρη στην υψηλή της αντοχή και ελαστικότητα. Έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να αποστειρωθεί . Παράλληλα, δημιουργεί ένα καθαρό και άνετο περιβάλλον ύπνου, καθώς ρυθμίζει την υγρασία και αναπνέει.