Πρωτοποριακή τεχνολογία INFINITY

/ Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 22:19 /

Η πιο πρωτοποριακή, αυτοματοποιημένη μέθοδος κατασκευής στρωμάτων για πρώτη φορά στην Ελλάδα απο την Imperial Strom.

        

ΙΝFINITY®

Η INFINITY ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ TOY & ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ.

Τις βασικές πρώτες ύλες αποτελούν εξελιγμένα υλικά με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή, για βέλτιστη απόδοση στον ύπνο. Τα ελαστικά υλικά ξεκινούν απο υγρή μορφή και με την επεξεργασία τους σε υψηλή θερμοκρασία, ομοιογενοποιούνται και δημιουργούν έναν ομοιόμορφο, σταθερό πυρήνα στρώματος. Τα στρώματα της προηγμένης τεχνολογίας Infinity®, σε συνδυασμό με επιλεγμένα οικολογικά υλικά, (όπως μαλλί, βαμβάκι, λινό, μετάξι, μαλλί καμήλας, τρίχες αλόγου) σας προσφέρουν μια αξεπέραστη εμπειρία ύπνου. 

 

Η εταιρεία μας
Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η Imperial Strom® επεκτείνει την επικοινωνία της στις νέες τεχνολογίες και είναι κοντά στη νέα γενιά. Επισκεφτείτε το νέο μας site και βρείτε ηλεκτρονικά το προϊόν που σας ταιριάζει περισσότερο. Ακολουθήστε μας στα social media με ένα like ή follow και μάθετε καθημερινά τα τελευταία μας νέα βλέποντας τα video στο youtube. Είμαστε στη διάθεσή σας για έναν καθημερινό διάλογο μέσα από το facebook ή όποιο άλλο ηλεκτρονικό μέσο θέλετε.
8ο χλμ. Εθν. Οδού Παλαιοκαστρίτσας Γουβιά Κέρκυρα TK. 49100
26610 91145 , 90871 -2
News
  • Πρωτοποριακή τεχνολογία INFINITY Η πιο πρωτοποριακή, αυτοματοποιημένη μέθοδος κατασκευής στρωμάτων για πρώτη φορά στην Ελλάδα απο την Imperial Strom.
  • Zip it!   Τα μυστικά του ύπνου στο χέρι σας.  
  • Πλήρες Natural Air System Ο καταλληλότερος συνδυασμός για έναν άνετο ύπνο, ιδανικό για το σώμα μας, είναι αυτός του Latex ή memory με ειδική επεξεργασία ‘physsiomassage’ στην επιφάνεια,
Flickr