40 χρόνια Imperial Strom

/ /

Σε πείσμα των καιρών, πολύ μακριά απο τα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, η Imperial Strom πηγαίνοντας κόντρα στην κρίση, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να αλλάζει την ζωή μας και να μας προσφέρει πλούσια όνειρα!

Με συνεχή επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη, και σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, κάνει την διαφορά και δημιουργεί στο νησί των Φαιάκων, προϊόντα κορυφέας ποιότητας, θέτοντας υψηλές προδιαγραφές στην αγορά.

Στην ομάδα της Imperial Strom όλοι οι εργαζόμενοι μοιράζονται τις ίδιες αρχές και το ίδιο πάθος, κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας! 40 χρόνια IMPERIAL STROM, 40 χρόνια ξεκούραστοι ποιοτικοί ύπνοι και πλούσια όνειρα!

Αλλάζει την ζωή μας!

Η εταιρεία μας
Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η Imperial Strom® επεκτείνει την επικοινωνία της στις νέες τεχνολογίες και είναι κοντά στη νέα γενιά. Επισκεφτείτε το νέο μας site και βρείτε ηλεκτρονικά το προϊόν που σας ταιριάζει περισσότερο. Ακολουθήστε μας στα social media με ένα like ή follow και μάθετε καθημερινά τα τελευταία μας νέα βλέποντας τα video στο youtube. Είμαστε στη διάθεσή σας για έναν καθημερινό διάλογο μέσα από το facebook ή όποιο άλλο ηλεκτρονικό μέσο θέλετε.
8ο χλμ. Εθν. Οδού Παλαιοκαστρίτσας Γουβιά Κέρκυρα TK. 49100
26610 91145 , 90871 -2
News
  • Πρωτοποριακή τεχνολογία INFINITY Η πιο πρωτοποριακή, αυτοματοποιημένη μέθοδος κατασκευής στρωμάτων για πρώτη φορά στην Ελλάδα απο την Imperial Strom.
  • Zip it!   Τα μυστικά του ύπνου στο χέρι σας.  
  • Πλήρες Natural Air System Ο καταλληλότερος συνδυασμός για έναν άνετο ύπνο, ιδανικό για το σώμα μας, είναι αυτός του Latex ή memory με ειδική επεξεργασία ‘physsiomassage’ στην επιφάνεια,
Flickr